Om oss

Siden starten i 2005, har Ribe Betong vokst til en av de fremste produsentene i sitt slag på Sørlandet. Med moderne fabrikker og stor kapasitet, kan vi levere ferdigbetong til store og små prosjekter i hele regionen.

Ribe Betong skal være et naturlig valg både for profesjonelle og private. Vårt mål er å være best på service. Defor stiller vi alltid opp når kunden har behov for det. Uansett.

Vi legger stor vekt på regelmessig oppgardering av maskiner og oppdatering av personell. Dermed har vi til enhvert tid det som trengs for å kunne møte kundens krav til kvalitet, kunnskap og leveringspresision.

Ribe Betong har fra 2016 til sammen 10 betongstasjoner i Lillesand, Kristiansand, Kristiansand, Arendal, Grimstad, Lyngdal, Flekkefjord og Åseral. Inklusiv selskapet Ribe Betongpumping AS, har Ribe Betong til sammen 80 ansatte og disponerer en moderne park av betongbiler/-pumper. Bedriften er med dette den ledende produsenten av ferdigbetong i sitt område, med stor kapasitet og fleksible løsninger. I samarbeid med Ølen Betong kan tilbys leveranser også i andre deler av landet.

Vi leverer betong og betongløsninger til alle typer bygg og anlegg iht. betongstandard NS EN 206. Vårt KHMS-system og lange erfaring, bl.a. fra OPS E18 Grimstad-Kristiansand, samt andre store prosjekter, skal sikre deg som kunde en korrekt leveranse med riktig kvalitet.

Til sist, men ikke minst har vi erfarne og stå på medarbeidere som vil yte best mulig service til deg som kunde. Velg derfor Ribe Betong som din betongleverandør.

Vi har til disposisjon:

  • 30 stk. 9 m³ betongbiler m/hydraulisk renne 9 m
  • 10 stk. Pumi mixer/pumper 28 m
  • 1 stk. tårn pumpe 32 m
  • 1 stk. tårn pumpe 43 m
  • 1 stk. slangepumpe
  • 1 stk. 12 m³ semi henger
  • flere betongbiler og pumper ved behov